Alves Blogg - En fotografs blogg

Alves Blogg - En fotografs blogg

Hänt sedan sist

FritidSkapad av Mathias Alvebring 2016-09-19 14:11:58
Har inte varit inte och bloggat på ett tag eftersom det varit fullt upp med annat. För det första blev jag singel så det blev stor omställning men mår idag bra. Sen har jag målat om och tapetserat barnens rum och även köpt ny säng och soffa. Tog mycket tid att fixa och montera allt men äntligen klar. Haft en del småprojekt i hemmet med att göra det fint och rensat en massa. Har mycket tid nu när jag är ensam och barn varannan vecka. Skönt också att få ordning på allt man inte hann med tidigare. Sen var jag på fotouppdrag och fotograferade massa olika pizzor. Tror jag fick smaka 14 olika sorter efter jag fotograferade. Var en trevlig fotokväll. Har säkert hänt massa annat men inte så roligt att läsa om. En bild på nya soffan nedanför.


  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post14

SEMESTER

FritidSkapad av Mathias Alvebring 2016-07-26 20:56:04
Haft semester en vecka redan och 2 veckor kvar. Denna veckan har jag båda mina barn hos mig så det blir full rulle. I morgon ska vi till Turbo i Uppsala och aktivera oss. Grymt varmt senaste dagarna att man knappt orkar göra något. Kom en regnskur idag så då passade jag på att rensa lite här hemma när luften blev lite svalare av regnet.

Sen har jag lagt upp lite bilder på min hemsida www.alve.se som ni kan kika på. Skulle vilja ut på jakt efter mer trollsländor som jag är väldigt fascinerad av att fotografera.

Som vanligt så glömmer jag lätt bort bloggen då massa annat kommer i vägen. Eller rättare sagt så har jag många intressen och saker att göra. Hinner knappt med mig själv :)

Lägger upp en av mina senaste bilder...


  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post12

Inlines

FritidSkapad av Mathias Alvebring 2016-04-15 21:32:30
Idag blev det årets första tur med mina inlines. Skönt att ut och åka lite men önskar de kunde sopa upp mer grus på vägarna. Lite svalt ute men man fick upp kroppsvärmen rätt så fort :)

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post9