Alves Blogg - En fotografs blogg

Alves Blogg - En fotografs blogg

Tillbaka

Alve.seSkapad av Mathias Alvebring 2016-05-09 03:42:47
Då var jag tillbaka till bloggen igen efter lite frånvaro. Har haft fullt upp med annat och även pysslat med min hemsida i några dagar. Hållit på med php-script för att förhindra att spambots skickar onödigt spam till min mail från mitt kontaktformulär på hemsidan. Ska se om mitt kodande ger resultat :)

Nu är ju äntligen våren och värmen här så snart blir det fler bilder att lägga upp på hemsidan. Ta gärna en titt på www.alve.se. Denna veckan har jag med mig nästan alla mina objektiv i jakt på bra och fina bilder. På återseende...

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post10

Nya visitkort

Alve.seSkapad av Mathias Alvebring 2016-03-21 13:30:28
Då har jag beställt lite nya visitkort eftersom mina andra visitkort inte var uppdaterade. På mina gamla hade jag MSN-adress och MSN-Messenger finns ju inte längre :) Nedanför är en bild på hur nya designen jag gjorde blev på visitkorten.

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post3

Alve.se

Alve.seSkapad av Mathias Alvebring 2016-03-17 18:08:18
Nu är min hemsida på Alve.se helt ombyggd med ny design och nytt innehåll. Har en hel del portfoliobilder kvar att lägga upp med det får jag fixa vid tillfälle. Hoppas du finner mina bilder intressanta och hör gärna av er om ni vill anlita mig för fotouppdrag.
  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post0