Alves Blogg - En fotografs blogg

Alves Blogg - En fotografs blogg

Flytt till våren

PrivatSkapad av Mathias Alvebring 2017-02-08 14:46:50
Till våren (1:a maj) blir det flytt till en lägenhet på 123 kvm med 5 rum och kök tillsammans med min flickvän. Båda har två barn så vi behöver större och ett gemensamt hem att komma hem till. Ska bli skönt att komma till ro och ska bli spännande. Var väldigt många år sedan jag var sambo så det ska bli kul.

Kommer få uteplats att grilla på samt närmare naturen. Kommer bli en hel del fotopromenader igen som lockar till vår och sommar. Hoppas även man träffar några nya grannar att bekanta sig med. Vänner behöver man och kan aldrig få för många av. För tillfället umgås jag inte med någon alls.

Barnen får även egna rum så de kan vara på när det blir för mycket stök :)
Vi brukar kalla våran gemensamma familj för "Familjen Cirkus" eftersom det är full rulle när vi har alla barnen samlade. Kommer bo kvar på samma ort också eftersom ingen av oss är flyttbara för tillfället.

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post18

Frånvarande

PrivatSkapad av Mathias Alvebring 2016-03-29 19:43:23
Varit från bloggen ett tag eftersom det inte hänt så mycket i vardagen. Lite pyssel väntas framöver med bilen. Den behöver städas, in på tvätt och sen ska jag byta till nya hjul/däck som jag beställt. Sen måste hjulaxlarna ställas om då bilens däck slits lite ojämnt.

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post8

Migrän

PrivatSkapad av Mathias Alvebring 2016-03-24 13:07:14
Igår fick jag migrän precis när jag kom hem så det var bara att ta 2 migräntabletter och lägga sig i sängen och blunda en timme. Som tur gick det över snabbt. Jag brukar ha migrän med så kallad "aura" vilket gör jag får synbortfall, domningar och att jag tappar talförmågan. Väldigt läskigt men kan hålla mig lugn då jag haft migrän hela livet. Har som tur bara migrän 1-2 gånger per år. Enligt forskning så kan man få migrän av mycket som te x stress, dålig sömn, citrus, choklad, väderombyte och spänningar. Jag vet inte vad som utlöser min migrän var gång så svårt att säga. Idag mår jag bättre i huvudet i alla fall. Ska hem och fira påsken med mina barn sen när jag slutat arbetet. Köpa lite godis :)

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post7

Barnvecka

PrivatSkapad av Mathias Alvebring 2016-03-20 12:32:15
Då satt man på tåget hem mot Tierp efter en vecka i Uppsala. Sonen kommer 17.00 och en ny barnvecka börjar. Känner mig alltid stressad och mår lite dåligt eftersom man alltid har massa att göra inför kommande vecka. Öppna post, eventuellt hämta ut paket, handla, mata råttor, vattna blommor och städa lite samt boka tvättid. Brukar må bättre när jag kommer till ro efter alla göromål.

Ikväll ska jag försöka bygga vidare på min hemsida och lägga upp lite fler portfoliobilder. På återseende :)

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post2