Alves Blogg - En fotografs blogg

Alves Blogg - En fotografs blogg

Flytt till våren

PrivatSkapad av Mathias Alvebring 2017-02-08 14:46:50
Till våren (1:a maj) blir det flytt till en lägenhet på 123 kvm med 5 rum och kök tillsammans med min flickvän. Båda har två barn så vi behöver större och ett gemensamt hem att komma hem till. Ska bli skönt att komma till ro och ska bli spännande. Var väldigt många år sedan jag var sambo så det ska bli kul.

Kommer få uteplats att grilla på samt närmare naturen. Kommer bli en hel del fotopromenader igen som lockar till vår och sommar. Hoppas även man träffar några nya grannar att bekanta sig med. Vänner behöver man och kan aldrig få för många av. För tillfället umgås jag inte med någon alls.

Barnen får även egna rum så de kan vara på när det blir för mycket stök :)
Vi brukar kalla våran gemensamma familj för "Familjen Cirkus" eftersom det är full rulle när vi har alla barnen samlade. Kommer bo kvar på samma ort också eftersom ingen av oss är flyttbara för tillfället.

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post18

Logga på prylar

PhotoshopSkapad av Mathias Alvebring 2016-10-11 14:32:17
Då har jag tryckt upp lite loggor på olika prylar. Musmatta, mugg, t-shirt och klistermärken. Bifogar 2 bilder på resultatet :) Min egendesignade logga står för "Shooting To Death"...  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post17

Ny logga

PhotoshopSkapad av Mathias Alvebring 2016-10-05 14:06:25
Gjort en ny logga till mig själv..


  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post16

Bild

PhotoshopSkapad av Mathias Alvebring 2016-09-21 15:10:21
En enkel bild bara jag delar med mig av som jag gjort i Photoshop...


  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post15

Hänt sedan sist

FritidSkapad av Mathias Alvebring 2016-09-19 14:11:58
Har inte varit inte och bloggat på ett tag eftersom det varit fullt upp med annat. För det första blev jag singel så det blev stor omställning men mår idag bra. Sen har jag målat om och tapetserat barnens rum och även köpt ny säng och soffa. Tog mycket tid att fixa och montera allt men äntligen klar. Haft en del småprojekt i hemmet med att göra det fint och rensat en massa. Har mycket tid nu när jag är ensam och barn varannan vecka. Skönt också att få ordning på allt man inte hann med tidigare. Sen var jag på fotouppdrag och fotograferade massa olika pizzor. Tror jag fick smaka 14 olika sorter efter jag fotograferade. Var en trevlig fotokväll. Har säkert hänt massa annat men inte så roligt att läsa om. En bild på nya soffan nedanför.


  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post14

Bröllopsfotografering

FotoSkapad av Mathias Alvebring 2016-08-11 22:42:58
2 år sedan jag fotograferade bröllop med ett mycket nöjt bröllopspar. Glädjer mig mycket och man blir varm i hjärtat av komplimanger :)
  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post13

SEMESTER

FritidSkapad av Mathias Alvebring 2016-07-26 20:56:04
Haft semester en vecka redan och 2 veckor kvar. Denna veckan har jag båda mina barn hos mig så det blir full rulle. I morgon ska vi till Turbo i Uppsala och aktivera oss. Grymt varmt senaste dagarna att man knappt orkar göra något. Kom en regnskur idag så då passade jag på att rensa lite här hemma när luften blev lite svalare av regnet.

Sen har jag lagt upp lite bilder på min hemsida www.alve.se som ni kan kika på. Skulle vilja ut på jakt efter mer trollsländor som jag är väldigt fascinerad av att fotografera.

Som vanligt så glömmer jag lätt bort bloggen då massa annat kommer i vägen. Eller rättare sagt så har jag många intressen och saker att göra. Hinner knappt med mig själv :)

Lägger upp en av mina senaste bilder...


  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post12

Fotorunda

FotoSkapad av Mathias Alvebring 2016-06-06 23:22:05
Var ute här om dagen och fotograferade lite och fann en snok som kom simmandes i ån. Hann inte ställa in kameran så det fick bli en bild med programautomatik :)  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post11

Tillbaka

Alve.seSkapad av Mathias Alvebring 2016-05-09 03:42:47
Då var jag tillbaka till bloggen igen efter lite frånvaro. Har haft fullt upp med annat och även pysslat med min hemsida i några dagar. Hållit på med php-script för att förhindra att spambots skickar onödigt spam till min mail från mitt kontaktformulär på hemsidan. Ska se om mitt kodande ger resultat :)

Nu är ju äntligen våren och värmen här så snart blir det fler bilder att lägga upp på hemsidan. Ta gärna en titt på www.alve.se. Denna veckan har jag med mig nästan alla mina objektiv i jakt på bra och fina bilder. På återseende...

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post10

Inlines

FritidSkapad av Mathias Alvebring 2016-04-15 21:32:30
Idag blev det årets första tur med mina inlines. Skönt att ut och åka lite men önskar de kunde sopa upp mer grus på vägarna. Lite svalt ute men man fick upp kroppsvärmen rätt så fort :)

  • Kommentarer(0)//blogg.alve.se/#post9
Nästa »